Tots els temes

+

5 coses que cal saber sobre reserva Samsung Auto

Perdre les nostres dades importants seria un cert malson que mai ens agrada veure. Però què passaria si de sobte perd totes les dades emmagatzemades al dispositiu de Samsung? És increïble com a vegades podem saber sobre certes coses però encara no ho sàpiga. Mateix és el cas de Samsung auto cap amunt. Es requereix de nosaltres tenir informació completa sobre el que és conèixer molt millor l'emmagatzematge.

1. què és la reserva de Samsung auto?

Reserva Auto de Samsung és recolzat completament programari que s'empeny amb Samsung empentes externes i també permet en temps real mode o manera planificada fins i tot reserves.

2. com puc esborrar una còpia de seguretat automàtica de fotos de la meva galeria (guia pas a pas amb screenshots)

1. primer i el pas més important és anar a la configuració del seu telèfon.

delete facebook message

2. a continuació un cal moure's a i també donar copets comptes i sincronització.

3. llavors moure avall a i llavors donar copets a l'adreça electrònica sincronitzades.

delete facebook message

4. publicar i donar copets en àlbums Web de Picasa de Sync Incomprovi o fins i tot impossibilitar i treure les fotos no desitjats del vostre dispositiu.

delete facebook message

3. com permetre galàxia S4 reserva Auto

És molt important que per ser complet amb telèfon, vostè rep una idea d'aquests aspectes també. És un deure d'entendre exactament com vas a tenir aquesta còpia de seguretat al seu telèfon mitjançant el qual un es permetrà tenir un millor accés. Aquí són les maneres: - només has de seguir aquests passos simples i vostè serà a través amb la automàtica recolzar:-

a. arribat a la pantalla de casa

delete facebook message

b. des de la pantalla d'inici, feu clic a la tecla Menú

c. a continuació, aneu a la configuració

delete facebook message

m. des d'allà, vostè haurà de seleccionar la pestanya comptes

delete facebook message

e. a continuació, vostè haurà de seleccionar l'opció de reserva

delete facebook message

f. veurà llavors l'opció de núvol

delete facebook message

g. tot el que has de fer és restaurar-lo i premeu sobre la esquena fins

h. entrada que tingui per establir el seu compte de còpia de seguretat.

4. on s'emmagatzemen "Auto reserva" fotos?

Pot ser un repte per saber com i on són exactament les seves fotos emmagatzemats. Hi pot haver diverses maneres i mètodes de veure quin mètode encaixa per ser el millor en aquest criteri. Així, la Auto tornar les fotos s'emmagatzema en qualsevol d'aquestes coses

1) Google +-les fotos es poden emmagatzemar en aquí. S'obté la possibilitat que un pot també automàticament ajustar seves fotos i aconseguir efectes boig com la reducció d'ulls vermells fins i tot també equilibri de color i crear gifs animats d'una ràpida seqüència d'imatges

2) quadre desnivell:-això també ha esdevingut encara una altra classe de programari boig que pot guardar les seves fotos. Això ve amb els seus avantatges afegits.

3) sincronització de torrent de mica pot ser encara un altre app que pot ser utilitzat per emmagatzemar fotografies. És un gran app, però que resulta en sortides boig.

5. no suprimeix les imatges de disc reserva auto a galàxia S4 després de suprimir-los de Google + i Picasa

Això també pot ser un dels molts problemes que poden enfrontar gent. És una cosa terrible però però persones pot ser a l'espera per això. Així, és la necessitat de suprimir imatges de l'auto fins que es dóna. Seguiu aquests passos amb prudència i el seu problema es resoldrà.

1. anar a la connexió de configuració del telèfon

delete facebook message

2. faci clic a comptes (Tab)

delete facebook message

3. Seleccioneu Google en aquest

delete facebook message

4. perfectament teclegi el seu e-mail ID >

delete facebook message

5. Mogui's avall al fons extrema

6. també llavors incomprovi "Sincronitza àlbums Web de Picasa"

delete facebook message

Després ha fet això que han evadit el problema d'aconseguir fotos desades formen els Àlbums web de Picasa. Ara el que necessita és una bona còpia de seguretat. Així sigui conscient i ara Proveu aquestes escenes:-

1. ara tornar a la configuració

delete facebook message

2. Feu clic a més (pestanya)

3. d'aquí tindrà una cosa anomenada com un director d'aplicació

4. tot el que has de fer aquí és trobar la galeria

5. llavors sense cap tipus de singlot només esborrar la memòria cau

delete facebook message

6. desactiveu totes les dades disponibles.

Creant així una altra vegada cap amunt i aclarint simultàniament dades pot esdevenir així més fàcil si segueixes els passos molt bé. Així, això hauria de no ser un problema si estàs bé aversió al risc amb el tipus de funcions que existeixen.

Part superior