Tots els temes

+

Com bloquejar i desactivar els missatges de Facebook Facebook.com

Facebook ha estat dinàmicament canviant la seva política de privacitat en el transcurs dels últims anys. Mentre que alguns dels canvis han estat realment molt útils, alguns han estat força absurds permetent a la gent d'interferir en qualsevol dels intimitat més que mai. S'ha fet camí més fàcil de contacte només algun que d'alguna manera pot ser realment preocupant. Aquest article el porta a través d'algunes de les escenes de Facebook molt bàsiques relatives a la recepció de missatges. Aquest article li ensenyarà com mantenir les persones no desitjades de la safata d'entrada per sempre.

Prèviament, Facebook sempre tothom amb una opció per desactivar l'opció "Missatge" els terminis per tal que podien decidir si la volia només als seus amics en contacte amb ells o els seus amics d'amics i així successivament. Però ara, aquesta funcionalitat ja no està disponible per als usuaris. Així, si vostè està rebent missatges no desitjats d'algú, hi ha dues maneres de manejar la situació. Anem a discutir aquestes dues maneres per separat en detall i mirar els processos d'aplicar cadascun d'ells.

1. establir el seu missatge de filtratge "Estrictes"

D'aquesta manera tots els missatges no desitjats (missatges de persones que no són teus amics) aniran a seves "altres" carpeta en lloc seu inbox. Això significa que si bé encara rebran els missatges, no fastiguejar ja per ser en el seu inbox.

Per fer això, segueixi les instruccions que figuren a continuació:

1. connecti's al seu compte de Facebook gonna www.facebook.com mitjançant el seu navegador i introduint un nom d'usuari Facebook vàlid i contrasenya.

2. Feu clic a les dreceres d'intimitat, al costat de la pestanya de notificacions a la part superior dreta de la pantalla, des del menú desplegable fer clic a "Que pots contactar-me" i triar "Filtratge estricte". Filtre estricte no deixa missatges que són de ningú més que als teus amics a enviar directament al seu inbox. No obstant això, si en algun moment tens ganes de deixar el seu Guàrdia avall vostè pot fàcilment tornar a "Basic filtratge" després que la majoria de missatges havia de ser enviat al seu inbox que els "altres" carpeta.

delete facebook message

3. si això no resol el seu problema com és la persona que està provocant en la llista del seu amic, vostè pot simplement unfriend-los. Això farà que tots els seus missatges futurs ser filtrat i enviat a "Altres" per defecte. Però pot haver de treure les converses anteriors amb ells primer per la filtració perquè prengui efecte.

2. bloc la persona de qui ja no volen rebre missatges de qualsevol

Si unfriending també no és una solució viable a la seva situació i simplement no es desitja escoltar d'una altra persona ja o si vostè sent que les coses estan escapant de les mans simplement pot bloquejar-lo. D'aquesta manera que la persona no seria capaç d'enviar qualsevol missatge gens, visita el teu perfil, etiquetar-te en llocs o Afegeix com un amic per a aquella matèria. Però, recordeu que vostè no pot bloquejar persones col·lectivament; en canvi, cal bloquejar un per un. Per iniciar el bloqueig de la gent, seguiu aquests passos:

1. Localitzi el perfil de la persona mitjançant la barra de cerca a la cantonada superior esquerra del seu newsfeed.

delete facebook message

2. Obri el seu perfil. Prop del botó de missatge no hi hauria un altre botó amb "..." en això. Feu-hi clic i des de la gota avall menú, seleccioni "Bloc". Recordeu que després que bloquejant una persona, ni que la persona pot visitar el seu perfil o us enviï un missatge ni es pot visitar el seu perfil i enviar-li un missatge.

delete facebook message

3. si u accidently bloquejar algú podreu sempre desbloquejar-los entrant a escenes i seleccionant "Bloqueig" del menú de l'esquerra de la pantalla. Veureu una llista de totes les persones que has bloquejat. Pot simplement feu clic a "desbloquejar" han escrit contra el nom de la persona que desitja per desbloquejar, i ell ja no et serà expulsat del visitant el seu perfil o enviant un missatge.

delete facebook message

4. recorda que una vegada bloqueja algú, se suprimeixin automàticament de la llista del seu amic. Així, si en el futur arreglar les coses amb ells i decideix desbloquejar-los, haurà d'enviar una petició d'amics per fer-los una part de la llista del seu amic nou. Un altre punt a tenir en compte és que el bloqueig és recíproc. Això vol dir que també bloquejar una persona deixa tota la comunicació de la seva fi a aquesta persona també.

Política de privacitat de Facebook pot ser molt indulgent ara, però encara té alguns drets a si mateix com decidir qui mantenir fora de la safata d'entrada i en conseqüència, la seva vida. Açò t'ensenya com utilitzar correctament els drets. Vostè no ha de ser intimidat o molestat o molestar per una persona ja. Vostè pot simplement anar endavant, seguiu les instruccions donades per sobre i desfer-se d'ells.

Preguntes relacionades amb el producte? Parlar directament amb el nostre equip de suport >>

Home > Recursos > consells > com bloquejar i desactivar els missatges de Facebook Facebook.com
Part superior